13 en 14 mei kijkdagen in het Drents Museum

DELEN
Maakt u de mooiste foto van Asser Iconen en Symbolen?
ASSEN – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei organiseert het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) de Europa om de Hoek Kijkdagen. Tientallen projecten die mede dankzij Europese subsidie tot stand zijn gekomen, zijn deze dagen toegankelijk voor het publiek.

De nieuwbouw van het Drents Museum behoort hier ook toe. Tijdens de ‘kijkdagen’ word je bij het museum rondgeleid door het prachtige gebouw. De rondleidingen zijn gratis toegankelijk voor museumbezoekers.

Instaprondleiding gebouw

Laat je tijdens de instaprondleiding inspireren door de bijzondere gebouwen van het Drents Museum. Tijdens de tour worden geheimen onthuld die voor andere bezoekers verborgen blijven. Ook bewonder je de spectaculaire nieuwe vleugel, ontdek je de resten van het oude klooster en je wordt meegenomen in de geschiedenis van het voormalige provinciehuis. De instaprondleidingen zijn op 13 en 14 mei om 13.30 uur en 15.00 uur en zijn bedoeld voor volwassenen.

Europa om de hoek Kijkdagen

In Nederland ontvangen veel verschillende projecten een financiële bijdrage uit Europese fondsen. Projecten die bijdragen aan de regionale en lokale economie en daarmee de concurrentiepositie van Nederland versterken. Tijdens de Europa om de Hoek Kijkdagen kun je in heel Nederland bij een aantal van deze projecten een kijkje nemen en zelf zien waaraan het Europese geld wordt besteed. En wát dat oplevert.

Kijk voor alle deelnemende projecten op de website.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen