De Bonte Wever in de Top 100 Grootste Horecabedrijven

DELEN
De Bonte Wever in de Top 100 Grootste Horecabedrijven
ASSEN – Gisteravond is in Amsterdam de Top 100 Grootste Bedrijven & Merken 2016 bekend gemaakt. Een ranglijst die voornamelijk gedomineerd wordt door voornamelijk grootschalige hotel- en horecaketens.

Slechts enkele zelfstandige bedrijven mogen zich trotse houder noemen van een positie op deze prestigieuze lijst. De Bonte Wever in Assen is daar één van en wel op plaats 69.

Directeur Christa de Ruiter is dan ook zeer verheugd. “Een positie in de Top 100 is voor ons de kroon op ons werk. Iedere dag werken 250 medewerkers, partners en leveranciers hard om De Bonte Wever tot een succes te maken. Gasten bezoeken ons complex in grote getalen en waarderen de inspanningen en gastvrijheid. Zonder dat bereik je nooit een positie in een dergelijke ranglijst. Daar zijn we iedereen dan ook zeer dankbaar voor.”

De Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven & Merken wordt ieder jaar uitgereikt. De ondernemingen in De Top 100 Grootste Bedrijven & Merken vertegenwoordigen gezamenlijk 40% van de omzet in de Nederlandse horeca. Mede daarom wordt er altijd met veel belangstelling naar de lijst uitgekeken. Het is de jaarlijkse graadmeter die toont waar topondernemingen ten opzichte van elkaar staan.

De Bonte Wever heeft onlangs bekend gemaakt om op korte termijn fors uit te gaan breiden. De uitbreidingsplannen houden onder ander de bouw van 78 extra hotelkamers, een congrescentrum, multifunctionele zalen, een Grand Café, twee restaurants, een lobby, een nieuwe entree en een uitbreiding van het evenementencentrum in. Met deze uitbreiding is de verwachting dat De Bonte Wever haar positie in de markt nog verder verstevigd en uitbouwt.

De uitbreiding dient in het najaar van 2017 gereed te zijn.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen