Inschrijving BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 van start

DELEN

ASSEN – Vanaf vandaag is het mogelijk je in te schrijven voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari in de Bonte Wever te Assen.

De BAUHAUS Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen.

Wat kun je allemaal verwachten?

Duizenden darters en bezoekers, duizenden wedstrijden op ongeveer 150 dartsbanen, topwedstrijden op de tribunebanen, een gezellige barstraat, een knallende feesttent, finales live op televisie en nog veel meer. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland!

Het is alleen mogelijk om je online in te schrijven en te betalen via iDeal. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail.

Topspelers aanwezig

Ook in 2017 verwachten we dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn, zoals titelverdedigers Martin Adams en Lisa Ashton. Maar ook Lakeside kampioen Scott Waites zal waarschijnlijk in Assen aanwezig zijn net als Glen Durrant, Andy Fordham en Darryl Fitton. Natuurlijk verschijnen ook onze Nederlandse toppers zoals Richard Veenstra, Danny Noppert en Aileen de Graaf ten tonele.

Inschrijven BAUHAUS Dutch Open Darts 2017? Klik hier!