Hou ‘t Schoon zoekt kandidaten uit Assen

DELEN

Assen – Een spelshow vol humor en spanning ! Wie wil er nou niet over de grote zwerfvuilstormbaan ?! Ook in het najaar van 2017 is bij RTL Telekids wekelijks weer de spannende spelshow “Hou ‘t schoon !” te zien. RTL Telekids komt voor opnames naar Assen en ze zoeken kandidaten tussen de 8 en 12 jaar oud.

“Hou ‘t schoon” is een spelshow waarin humor en spanning samengaan en de bewustwording van het tegengaan van zwerfafval op een speelse manier wordt vergroot. In “Hou ‘t schoon” gaan vier kinderen uit twee buurten binnen dezelfde gemeente de strijd met elkaar en met zwerfafval aan. Presentatoren Ruben Dingemans en Pauline Luth leiden de twee teams. Er worden drie spannende spellen gespeeld, waar voordelen mee te winnen zijn voor de opdrachten in elkaars buurt.

De hele buurt kan de teams komen aanmoedigen ! En dat heeft een reden, want er staat veel op het spel … Het team dat het slimste is, het hardste werkt en de buurt het schoonst heeft gemaakt, is de winnaar en wint de Buurt-BBQ. Een feestje voor de hele buurt !

Aanmelden en meer informatie via de website houtschoon.nl/assen

De casting is 17 mei en de opnames zullen worden gemaakt op 17 juni.

Bron: website hou ‘t schoon