150 gasten genieten tijdens Meet & Greet TT Circuit Assen

DELEN

ASSEN – Op het TT Circuit zijn vandaag de voorbereidingen voor de Motul TT Assen van start gegaan. Het circuit is woensdagmiddag door de Dorna, de houder van de commerciële rechten van de MotoGP, aan een technische test onderworpen en goedgekeurd voor de 85ste TT van Assen.

Om 14.00 uur waren er 150 gasten uitgenodigd door Racesport.nl en het TT Circuit om voor één middag ‘journalist’ te zijn. Ze kregen een Meet & Greet aangeboden in het ‘Paddock’ restaurant op het circuit. De genodigden konden vragen stellen en op de foto met onder anderen Pol Espargaró, Scott Redding, Cal Crutchlow, Sam Lowes en de Nederlandse coureur Jorel Boerboom, Jasper Iwema en Bo Bendsneyder.

Bendsneyder stond vorig jaar tijdens dit evenement al twee keer op het podium. Dit jaar wil de jonge Rotterdammer deze prestatie als klassementsleider in de Red Bull MotoGP Rookies Cup minimaal evenaren. “Ik ga dit jaar ook weer voor twee keer een podium tijdens de TT. Het is fantastisch om hier nog een keer te mogen racen voor eigen publiek en ik kijk er heel erg naar uit. Ik ben volop aan het trainen en voel me heel fit.”