1business center gaat leegstand Assen te lijf

DELEN

Voor ondernemers in Assen is de zolderkamer binnenkort verleden tijd. 1business center geeft bedrijven (van groot tot klein) de mogelijkheid om een eigen kantoorkamer te huren in het centrum van de stad, Kloekhorststraat 29. Een eigen werkplek om te ondernemen, klanten te ontvangen en andere ondernemers te ontmoeten. Op deze manier delen de huurders kennis, kunde en kennissen.

Jeroen Doornbos is oprichter van 1business center: “De leegstand in kantoren neemt ook in Noord-Nederland steeds ernstigere vormen aan. Toch is deze kantoorruimte vaak niet geschikt voor zzp’ers. De oppervlaktes zijn te groot en de huurovereenkomsten te lang. Door de kamers in deze gebouwenflexibel te verhuren maken we einde aan deze mismatch.” De eerste kamers zijn al verhuurd, op korte termijn verwacht hij meer huurders te ontvangen.

Bij 1business center huren ondernemers tegen een vast bedrag per maand een eigen kamer. De voorzieningen, zoals een gedeelde vergaderruimte, draadloos internet, servicekosten en schoonmaak, zijn in de prijs inbegrepen. Hierdoor kunnen de ondernemers zich op hun eigen bedrijf richten. Daarnaast organiseren we periodiek een netwerkborrel voor alle huurders. Zo ben je zelfstandig, maar niet alleen”, aldus Doornbos.

Naast Assen heeft zal 1business center een vestigingen in Meppel en Almelo, binnenkort richten zij zich ook op andere plaatsen in Noordoost-Nederland.