De 39ste editie van de Ducati Club Race met volop vertier voor iedereen

DELEN

Assen – Precies tussen het WK Superbike en de Dutch TT wordt in het weekend van 25-27 mei op het TT Circuit Assen de Ducati Club Race gehouden. Het evenement van dit jaar is al weer de 39e editie, zoals altijd georganiseerd door de Ducati Club Nederland, die dit jaar haar 40-jarig bestaan viert.

De Ducati Club Race mag worden gekenschetst als een bijzonder gezellig gebeuren, waarbij de passie voor het merk Ducati de boventoon voert. Gedurende elk van de drie dagen is er veel actie op het circuit, variërend van wedstrijden tot vrij rijden voor motorrijders op een Ducati. Er kunnen befaamde racemotoren van Ducati uit het verleden worden aanschouwd. Tevens zullen deze motoren op de baan in actie komen.

Volop vertier
In het rennerskwartier is volop vertier voor jong en oud. Op een podium kan worden genoten van live muziek. Er bestaat de mogelijkheid het TT Circuit Assen vanuit de hoogte te bekijken door mee te draaien in een 22 meter hoog reuzenrad. Uiteraard zijn er tal van stands waar allerlei leuke producten te koop zijn.

Open paddock
Een bezoek aan de Ducati Club Race is zeer de moeite waard, want er is het hele weekend zeer veel te doen en bovendien kan alles van dichtbij worden aanschouwd, omdat het rennerskwartier vrij toegankelijk is.

Tickets
Voor verdere informatie en voorverkoop van entreekaarten, ga naar www.ducaticlubrace.nl.

Foto: M. Babtist