71ste Avond4daagse Assen van start gegaan

DELEN

ASSEN – Dinsdagavond is de 71ste Avond4daagse in Assen van start gegaan. Honderden wandelaars

hadden zich om 17.45 uur verzameld om de nodige kilometers weg te wandelen.

Helaas zat het weer niet echt mee en hebben met name de tien kilometer lopers veelal in de regen gelopen. Gelukkig lijkt de rest van de week beter te worden.

Parkeren tijdens de Avond4daagse Assen

4daagWegens de drukte adviseert de organisatie van dit grootste wandelevenement van Assen om vooral op de fiets te komen naar de start en finish locatie. Op het parkeerterrein bij het Wielerhome en op het grasveld bij de AAC kantine is voldoende ruimte gecreëerd. Mocht u toch met de auto komen, dan adviseert de organisatie u, de auto te parkeren bij het Provinciehuis, Scholengemeenschap Vincent van Gogh of begraafplaats de Boskamp.

Verkeerhinder

Zoals ieder jaar zijn de parkeerplaatsen op Stadsbroek moeilijk bereikbaar. Verzocht wordt ook om niet over te steken bij De Bonte Wever, daar dit erg veel verkeershinder oplevert. Net als andere jaren zal de Hoofdlaan weer afgesloten zijn, maak dus gebruik van de fietspaden voor of achter het ACV veld langs, dan kunt u de startlocatie veilig bereiken.

Controle

Langs de Rondweg, de Hoofdlaan en de Nicolaas Beetslaan geldt een parkeerverbod! Gemeente en Politie hebben aangekondigd hier streng op toe te zien.