782 weken later ’15 jaar Assenaar’

DELEN

ASSEN – Tja. Op 19 november hebben we wat te vieren ( nou ja, vieren…..). Darlington en Prosper Isaacs zijn 15 jaar in Nederland. Daar gaan we aandacht aan besteden.

In het voormalig postkantoor in het Forum houden we op zaterdagmiddag (19/11) vanaf 14.30 uur een soort receptie onder de titel “15 jaar Assenaar” met een O.E.G.moment. (Ontmoet En Groet Moment, ook wel een Hoi en Moi Moment).

In het kader van integratie noemen we dit niet “Meet and Greet”. Ga met Darli…ngton en Prosper op de foto. Neem een kop koffie of thee en proef het zoet van een bitterkoekje. Mogelijk treden enkele artiesten op, maar daarover later meer.

Veel mensen denken, dat de beide heren al een verblijfsvergunning hebben. Niets is minder waar. Met het pas verworven W2-pasje is uitzetting nog steeds niet uitgesloten. Daarom moeten de mannen iedere dinsdagochtend om 8 uur blijven stempelen in het politiebureau Balkengracht, de Pettenflat.

Ter ondersteuning is iedereen daar bij welkom. Maar zeker ook welkom op zaterdag 19 november in het Forum. Vanaf half drie.

Cadeautip: Een hart met een wens.

Foto: M. Babtist – Tekst: Luc Rengers