9e editie HorecaEvenTT Assen

Drie dagen lang staat HorecaEvenTT in het teken van inspireren, motiveren, experimenteren

DELEN
9e editie HorecaEvenTT Assen
ASSEN – Van maandag 15 tot en met woensdag 17 februari 2016 vindt de 9e editie van HorecaEvenTT plaats. HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda.

Drie dagen lang staat HorecaEvenTT in het teken van inspireren, motiveren, experimenteren. Drie dagen een informele sfeer waarin standhouders hun nieuwste, maar ook bestaande producten presenteren. U kunt nieuwe trends op wijngebied verwachten op het wijnplein en prachtige producten van eigen bodem op het streekproductenplein.

Leermeesterdagen, baristawedstrijden en natuurlijk FoodYard met bijzondere kooksessies. Voor bezoekers valt er dus meer dan genoeg te zien en te beleven zoals het EvenTT Culinair met zijn team van vakmensen, nog altijd een grote inspiratiebron voor de komende generaties jonge koks, gastheren en gastvrouwen.

EvenTT Culinair is bijzonder vanwege zijn prachtige wedstrijden, waaronder onze grote trots “de Wynand Vogel Bokaal”. Genoeg te beleven dus tijdens HorecaEvenTT!

9e editie HorecaEvenTT Assen

HorecaEvenTT vindt plaats in de TT Hall Assen. Dit evenementencomplex ligt pal naast het TT circuit en is goed te bereiken vanaf de A28 met een 4-baansweg tot aan de voordeur. En wat dacht u van de 6000 parkeerplaatsen waarover de TT Hall beschikt?

Openingstijden HorecaEvenTT Assen

Maandag 15 februari 2016
11.00 – 18.00 uur 

Dinsdag 16 februari 2016
11.00 – 18.00 uur

Woensdag 17 februari 2016
11.00 – 17.00 uur 

Registratie/toegangskaarten? Klik hier!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen