A Fashion Night Out in Assen

DELEN

ASSEN – Na het grote succes van The Spring Fashionshow in April’15 organiseren Club 11 & Charlie Productions een nieuw en terugkerend mode-evenement, namelijk; Club Couture, A Fashion Night Out. De perfecte combinatie van Fashion, Entertainment & Clubbin.

Het evenement zal plaats vinden op donderdagavond 8 oktober 2015 in Club 11 in Assen. Deelnemende zaken zijn Outfit, Barderobe en Leads & Boots. Zij showen de nieuwste trends op het gebied van vrouwenmode, herenmode, en schoenenmode.

In Club 11, een prominente locatie in het stadscentrum van Assen, zullen bovenstaande zaken hun collectie presenteren in een spetterende modeshow. Club 11 opent haar deuren om 19.30 uur en verwelkomt de gasten met een heerlijk drankje.

De organisatie van de Fashionshow is in handen van Charlie Productions; Classy Entertainment & Events. Voor bezoekers dé gelegenheid om de nieuwste trends voor Herfst en Winter’15 op een heuse catwalk te bewonderen. Naast de nieuwste mode, zijn Show en Entertainment belangrijke onderdelen in het programma. Met professionele modellen, dansacts en een DJ, wordt het een spectaculaire en avondvullende show en een After Party als knallende afsluiter.

Nieuw aan het programma toegevoegd is ‘The Fashionmarket’, aan het einde van de avond kan er gelijk geshopt worden.

The Fashionshow start om 20.00 uur en vindt plaats in Club 11 aan de Brinkstraat te Assen. De entreekaarten a 15 euro zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels; Outfit, Barderobe en Leads & Boots.