Abseilen als Kerstman voor de Voedselbank

DELEN
Abseilen als Kerstman voor de Voedselbank

Durft u het aan? Voor alle waaghalzen zonder hoogtevrees wordt er een kerstmarktspecial georganiseerd met als klap op de vuurpijl: abseilen als Kerstman van een 30 meter hoge flat!

Op zaterdag 20 december tussen 11:00 uur en 17:00 uur zal het winkelcentrum Cité te Assen omgetoverd worden tot de warmste en gezelligste plek van Assen. Er wordt een kerstmarkt georganiseerd die volledig in het teken zal staan van het goede doel de Voedselbank. De kerstmarkt zal aangekleed worden met verschillende kraampjes, sfeervolle kerstverlichting, een verwarmd terras en een ‘Wens-Kerstboom’. Daarnaast vind er een spectaculaire activiteit plaats waar iedereen aan deel kan nemen, namelijk het abseilen van een 30 meter hoge flat verkleed als Kerstman.

Opbrengst voor de Voedselbank

De organisatie is in handen van studenten die de minor Eventmanagement volgen aan de Hanzehogeschool te Groningen. Zij willen zich op deze manier, samen met de ondernemers van het winkelcentrum Cité, inzetten voor de Voedselbank. Tijdens deze dag vlak voor kerst willen zij naast de gezelligheid, warmte en het lekkere eten aandacht hebben voor de armste in onze samenleving. Helaas zijn er nog teveel mensen die kerst niet kunnen vieren zoals het hoort. De opbrengsten van deze dag gaan daarom naar de Voedselbank, om er zo samen voor te zorgen dat iedereen een fijne kerst heeft.