Acceleration komt naar TT Circuit Assen

DELEN

Acceleration brengt racen en muziek samen op bekende circuits in heel Europa. Tijdens de persconferentie in Slowakije (Slovakia Ring) kreeg David Hasselhoff van de Acceleration organisatie persoonlijk te horen dat zijn ‘Celebrate the 80s & 90s with The Hoff’ op vrijdagavond 4 juli uitverkocht was. Ruim 15.000 fans dansten, zongen en genoten van hun eigen ‘trip to memory lane’ tijdens de optredens van Rick Astley, Samantha Fox, Turbo B / Snap!, 2 Unlimited, Vengaboys, Twenty 4 Seven en DJ Sash.

Acceleration Assen

Kom jouw nationale toppiloot aanmoedigen tijdens deze spectaculaire 550 pk monsterrace. De FA1 is echt een sensationele auto om in actie te zien. Voeg daar Pickups, Legends en Bikes aan toe te en je hebt de Acceleration Race!

Acceleration is meer dan races alleen, want muziek speelt ook een grote rol en wat dacht je van het grootste Oktoberfest van Nederland. Deze vindt dit jaar plaats op een unieke locatie ! Het TT Circuit van Assen. Kom gezellig naar één van de verschillende Biergarten en geniet van diverse optredens.

Wie kent hem niet ? Bekend van Baywatch, The Knight Rider etc…. David Hasselhoff presenteert een spectaculaire avond met alle supersterren uit de 80′s en 90′s live on stage! De line-up voor deze spectaculaire avond: 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B & Snap, DJ Sash en Twenty4Seven! Gastheer en presentatie David Hasselhoff.

Acceleration is 17, 18 en 19 oktober de ‘hekkensluiter’ van deze cyclus op het TT Circuit van Assen en de voorverkoop is gestart !