Acceleration Pop-Up Store in Assen geopend met The Knight Rider KITT

DELEN
Acceleration Pop-Up Store in Assen geopend met The Knight Rider KITT

Vanmiddag is in Winkelcentrum ’t Forum te Assen de Acceleration Pop-Up Store geopend.  Tot aan het evenement op 17, 18 en 19 oktober kan het winkelend publiek de raceauto’s van dichtbij bewonderen. Ook worden er verschillende win-spelletjes georganiseerd in samenwerking met Simone FM en RadioNL.

Bij de opening zaterdagmiddag was ook KITT aanwezig, de beroemde auto uit de serie The Knight Rider stond eerst geparkeerd op het Koopmansplein. De bedoeling was dat deze auto in t’Forum zou worden gezet, maar helaas bleek KITT net een paar centimeters te breed. Dit mocht de pret overigens niet drukken bij het winkelende publiek in Assen, want KITT was na wat pas en meet werk gewoon weer te bewonderen en natuurlijk kon het winkelend publiek hiermee op de foto.

Naast dat er in deze tijdelijke winkel in Assen  toegangskaarten te koop en te winnen zijn voor ‘Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff’ (17/10), Das ‘Foute’ Bierfest’(18/10) en het Acceleration Race (19/10) staat het voormalige postkantoor bol van verrassende activiteiten. Dagelijks worden de mensen uitgedaagd om hun zangkwaliteiten te testen. Wie de microfoon pakt en een 80’s of 90’s hit zingt, krijgt een ticket voor ‘Celebrate the 80’s and 90’s with The Hoff!

Programma Acceleration Assen

Op vrijdag 17 oktober presenteert David Hasselhoff ‘Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff’ met live on stage Rick Astley, Samantha Fox, Twenty 4 Seven, Turbo B/SNAP, Vengaboys en 2 Unlimited!

Op zaterdag 18 oktober vindt in Assen Das ‘Foute’ Bierfest plaats. Met optredens van onder andere Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny, Dennie Christian en een aantal verrassingsacts, wordt dit een avond om nooit te vergeten. De avond wordt gepresenteerd door DJ’s van RadioNL.

Daarnaast is er op zaterdag 18 en zondag 19 oktober een vol raceprogramma met de FA1’s, Pickups, de Legends Supercup en de Supercar Challenge. Voor de motorliefhebbers komen de OW 600 Cup en OW 1000 Cup in actie.

Meer informatie of kaarten bestellen ? Klik hier !