Acceleration TT Circuit Assen ook op RTL7

DELEN

Met nog een maand te gaan maakt Assen zich klaar voor de ontvangst van David Hasselhoff en de andere sterren van het grootse live evenement Celebrate the 80s & 90s with the Hoff. De kaartverkoop verloopt voorspoedig, maar we hebben nog genoeg plek in de TT Hall van Assen.

Acceleration Race TT Circuit Assen

De meest spectaculaire race op het TT Circuit Assen dit jaar is de FA1. Moedig nationale coureur Nigel Melker aan als hij strijd voor het kampioenschap in de Nederlandse wagen! Daarnaast is er een vol raceprogramma met pickups, legends, supercars en ook voor de motorliefhebbers komen de jonge talenten in actie in de 600 en 1000 cc klassen. Sluit het raceseizoen in stijl af. De FA1 met zijn V8 en 550pk klinkt nog echt zoals een formule-auto hoort te klinken en niet zoals Formule 1 tegenwoordig!

Acceleration op RTL7

Acceleration Race vindt plaats van 17 t/m 19 oktober 2014 op het  TT Circuit van Assen. Je bent dagelijks welkom vanaf 08.30 uur en heb je iets gemist? Elke week vanaf 14 september zijn de races te zien in het programma RTL GP op RTL7. Ook stat elke editie van Acceleration op Youtube. De races op het TT Circuit van Assen zijn 26 oktober pas te zien op RTL7 vanaf 14.30 uur en op zaterdag 1 november eveneens om 14.30 uur.