Acceleration14 nieuw festival TT Circuit Assen

DELEN

Acceleration14 nieuw festival TT Circuit Assen

Van 17 tot en met 19 oktober staat het TT Circuit van Assen bol van auto- en motorraces. Diverse klassen verschijnen aan de start op het beroemde race circuit. Spectaculaire wedstrijden, een strijd tussen diverse landen waaronder Nederland, België, China, Zweden en Duitsland. Zij strijden met de MW V6 pickup’s, Legends Cars, European Stock 600 en 1000 en het parade paardje de FA1 op het nieuwe festival Acceleration14.

Op vrijdagavond is er aansluitend een jaren ’80 en ’90 muziekfestival dat gepresenteerd zal worden door de wereldberoemde Amerikaanse acteur David Hasselhoff bekend van o.a. Baywatch en Knight Rider. Daarnaast is er een geweldige line-up aan beroemde artiesten uit binnen- en buitenland dat de bühne op het TT Circuit zal gaan betreden. De artiesten die al bevestigd dat zij zullen optreden zijn 2 Unlimited, Twenty4Seven, Turbo B / Snap , DJ Sash, Kim Wilde, Nik Kershaw, Samantha Fox, Rick Astley en de Vengaboys.

Zaterdag wordt er afgesloten met een Dance Evenement met onder anderen DJ’s als Showtek en Jacob Van Hage als Resident DJ.