Actie Samen Besparen; Energie besparen in de Lariks

DELEN

Assen – Woont u in de Lariks en wilt u weten hoe u energie kunt besparen? Doe dan mee aan de actie Samen Besparen van Mijn Buurt Assen en de Hanzehogeschool! Een leuke actie waarmee u veel geld kunt besparen op uw energierekening.

Energieverbruik
Hoeveel energie verbruikt uw koelkast, de verlichting in uw woonkamer of de tv die op stand-by staat? Meer dan u denkt! Sinds kort zijn we in de Lariks gestart met de actie Samen Besparen. Buurtbewoners meten een week lang het energieverbruik van verschillende huishoudelijke apparaten. Na deze week hebben ze meer inzicht in het energieverbruik en hoe ze hiermee geld kunnen besparen. Bijvoorbeeld door een nieuwere koelkast aan te schaffen, verlichting te vervangen met ledlampen of door de tv helemaal uit te doen in plaats van op stand-by te laten staan.

Meer weten?
Mail dan naar samenbesparen@org.hanze.nl

Doe mee!
Wilt u ook weten hoe u energie kunt besparen? Kom dan op zaterdag 12 mei naar onze stand in Winkelcentrum Nobellaan tegenover de Jumbo supermarkt. Studenten van de Hanzehogeschool vertellen u graag wat de actie inhoudt! Schrijft u zich in voor de actie? Dan ontvangt u direct een gratis ledlamp! Daarvoor geldt wel: op=op