Advendo uit Hooghalen brengt twee voorstellingen musical Per Spoor

DELEN

Assen – Het gemengd koor Advendo uit Hooghalen brengt op zaterdag 24 maart a.s. in 2 voorstellingen de musical “Per Spoor” op de planken in ’t Haoler Hoes in Hooghalen. Na het succes in 2016 met de musical “Love is in the air” is het koor gestart met voorbereidingen om weer een musical op te voeren.

“Per Spoor”
“Per Spoor” gaat over een prachtige treinreis met bijzondere treinpassagiers. Een aantal koorleden heeft het verhaal met allerlei (spannende) ontwikkelingen bedacht. Daar zijn passende muzieknummers bij gezocht, wat een grote diversiteit aan liedjes heeft opgeleverd.

Bijzondere voorstellingen
De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar het beloven weer bijzondere voorstellingen te worden. Net als in 2016 is Jan Smale dirigent en neemt Marja Mulder de regie voor haar rekening. Een samenwerking die samen met het koor garant staat voor een geslaagde avond.

Kaarten
Er zijn twee voorstellingen, een middagvoorstelling om 15.00 uur en een avondvoorstelling om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 27 februari in ‘t Haoler Hoes of per email: voorzitter@advendohooghalen.nl

De kaarten kosten € 10,– per persoon, vrienden van Advendo ontvangen € 2,50 korting en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Informatie
Meer informatie is te vinden op de website: www.advendohooghalen.nl