Afscheid ds. Stoffer Otten CGK Bethelkerk Assen

DELEN
Afscheid ds. Stoffer Otten CGK Bethelkerk Assen

Vrijdag 9 januari vanaf 17.45 uur neemt ds. Stoffer Otten afscheid van Assen. Hij wordt predikant in Papendrecht. Ruim negen jaar was hij werkzaam vanuit de CGK Bethelkerk, Groningerstraat 16. Naast het werk in zijn gemeente, zette hij zich in om kerken en organisaties te verbinden. Daardoor heeft hij veel organisaties en mensen in Assen leren kennen.

Bij zijn afscheid wil hij graag al deze organisaties en mensen ontmoeten in De Kandelaar, Oude Molenstraat. Na de inloop is er om 18.00 uur de mogelijkheid om met tal van organisaties in de stad kennis te maken, waaronder Gevangenenzorg, Schuldhulpmaatje en de Voedselbank Midden-Drenthe. Het gaat steeds meer om participatie. Dat kan alleen wanneer je elkaar kent en weet wie waar kan helpen. Samen staan we sterker.

Om 19.30 uur is er hetzelfde gebouw een afscheidsbijeenkomst met medewerking van bekende organisten zoals Marnix Onrust en Nico Meilof en met medewerking van het Gospelkoor Reflection o.l.v. Arnold Wienen. De presentatie is in handen van Oeki Oudman, bekend van Radio Assen FM.

Wil je mee-eten vanaf 17.45 uur. Graag even opgeven voor 5 januari via: 0592 – 34 40 34.