Afsluiting kruising Alteveerstraat – Weierstraat Assen

DELEN

ASSEN – De kruising Alteveerstraat – Weiersstraat zal woensdag tijdelijk afgesloten zijn voor alle verkeer. De afsluiting heef te maken met het aanbrengen van een nieuwe deklaag op de Weiersstraat.

Vanaf woensdagmorgen, 30 september, 07.00 uur tot en met circa 09.00 uur wordt de rijbaan gefreesd, de weg is dan begaanbaar, als de freesmachine van de betreffende rijbaan vertrokken is. Tussen circa 10.00 uur en 13.00 uur wordt het wegdeel geasfalteerd.

Wegwerkzaamheden Alteveerstraat – Weiersstraat

De werkzaamheden worden gestart vanaf de Nieuwe Kolk dat in de avond te maken heeft met grote drukte in verband met een uitverkochte voorstelling van Bert Visscher. Woordvoerder van de gemeente Assen, Henk Kersten, laat weten: “Als de avondvoorstelling begint in De Nieuwe Kolk zijn de werkzaamheden ruim voor de aanvang van de voorstelling afgerond”.

Bezoekers van De Nieuwe Kolk kunnen dan weer normaal de parkeergarage onder De Nieuwe Kolk inrijden. Tot die tijd zal voor bezoekers van het theater en de bioscoop, maar ook voor de omwonenden de Vaart NZ tijdelijk tweerichtingsverkeer zijn.

Tijdens de werkzaamheden zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te geleiden.