Aftellen naar 83ste TT Assen begonnen

DELEN

Aftellen naar 83ste TT Assen begonnen

De MotoGP wedstrijd van de Gran Premio d’Italia op het circuit van Mugello is reeds verreden. Aanstaand weekend staat alleen nog de Grand Prix van Catalunya op het MotoGP programma voordat de tenten op TT Circuit Assen worden opgeslagen.

Mugello is gewonnen door Jorge Lorenzo. Hij klimt daardoor met 91 punten van de derde naar de tweede positie in de tussenstand van het wereldkampioenschap. Dani Pedrosa eindigde op de tweede plaats maar blijft met nu 103 punten leider in de tussenstand. Als derde kwam Cal Crutchlow over de finish. De Brit stond en staat met nu 71 punten op de vierde plaats in de tussenstand van het kampioenschap. Dovizioso neemt met 50 punten de vijfde plek in en Valentino Rossi is na zijn aanvaring met Bautista niet gefinished en blijft daarmee op 47 punten staan. Hij staat daarmee op de zesde plek in het klassement.

Ondanks zijn crash in Mugello staat Marc Marquez met 77 punten nog bij de eerste drie in de tussenstand van het kampioenschap. De MotoGP-debutant zal alle ogen op zich gericht voelen bij de race op zijn thuiscircuit Catalunya.

Nieuws in Assen heeft een TT Actie ! Maak kans op een TW Steel horloge van niemand minder dan Mick Doohan t.w.v. € 599,- Deel het, Like het op Facebook en doe mee ! Klik hier!

TT Festival 2013

Uiteraard geen TT zonder het TT Festival. Het TT Festival is een gratis toegankelijk 3-daags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de negen verschillende podia. Wat te denken van Kensington, Ali B, Yellow Claw, Landmark 105, Great Piano’s, Top 2000 Coverband of de danssensatie iDance. Kortom, voor elk wat wils. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 150.000 bezoekers.

Meer info TT Festival Assen? Klik hier!