Aftrap RACE-KIDS Academy zondag 31 maart in Assen

DELEN

Assen – Het zonnetje begint weer steeds vaker te schijnen, dat betekent ook dat RACE-KIDS zich gaat opmaken voor het buitenseizoen 2019. In april staan er zowel buiten als binnen evenementen op het programma. Daarnaast is zondag 31 maart de aftrap van de RACE-KIDS Academy en is er de mogelijkheid voor een Meet & Greet met Robert Schotman en zijn MtM Kawasaki team tijdens de World Superbike in Assen.

Aftrap RACE-KIDS Academy zondag 31 maart in Assen
De TT Junior Track is zondag het decor voor het eerste evenement van de RACE-KIDS Academy; ‘het platform voor coureurs met ambitie.’ De RACE-KIDS Academy is een groep geselecteerde rijders, die zijn doorgestroomd vanuit de RACE-KIDS Rookies. Deze groep van ongeveer 10 rijders die uitkomen in een NK-kampioenschap wordt begeleid door WK Supersport 300 coureur Robert Schotman. Tijdens deze trainingen ligt de focus op samen trainen en verbeteren van je racevaardigheden met als uiteindelijke doel om natuurlijk door te groeien naar een EK of WK kampioenschap. Heb jij interesse om eens te komen kijken? De RACE-KIDS Academy traint zondag van 10:00 tot 16:00 uur op de TT Junior Track in Assen.

Meet & Greet met Robert Schotman en MtM Kawasaki Racing tijdens WorldSBK in Assen
Zondag 14 april rijdt Robert zijn thuiswedstrijd in de World Supersport 300 klasse op het TT Circuit Assen. Uiteraard hopen we dat jij aanwezig bent om Robert aan te moedigen. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij Robert en zijn MtM Kawasaki team in de paddock.

Hiervoor organiseert Robert op zondag 14 april een speciale Meet & Greet rondleiding. Deze rondleiding begint om 11:30 uur en zal ongeveer een half uur duren. Robert zal je daarbij meenemen naar zijn motor en team, en je daarbij meer uitleggen over zijn raceactiviteiten in het wereldkampioenschap. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te gaan!

Verzamelen bij tankstation
Als je mee wilt met de rondleiding, word je om uiterlijk 11:30 uur verwacht bij het tankstation op de paddock te zijn en Robert zal je daar oppikken (de entreekaart geeft je ook toegang tot de paddock in Assen).