Aftrap zomerprogramma ‘…in de tuin’ op 8 april!

DELEN

Assen – Op zondag 8 april a.s. vindt de aftrap plaats van het zomerprogramma ‘…in de tuin’ van de Gouverneurstuin. Tijdens de aftrap gaan we terug in de tijd. Oude tijden herleven met autootjes uit het verkeerspark van toen, een fototentoonstelling, stadswandelingen, verhalen, swingende muziek uit de jaren ’50 en… ga zelf op de foto in de Gouverneurstuin van toen! Het programma vindt plaats tussen 13.00 uur en 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor jong en oud.

Het zomerprogramma ‘…in de tuin’ is een programma voor en van iedereen. De culturele instellingen van het Cultureel Hart Assen zorgen voor de programmering van cultuuractiviteiten op zondagen en voor de aftrap op 8 april. Op de andere dagen, woensdag tot en met zaterdag, staat de programmering van het zomerprogramma nog open. De initiatiefnemers nodigen iedereen uit om leuke activiteiten aan te melden. Dit hoeft geen kunstactiviteit te zijn, yoga in de tuin of bijvoorbeeld bootcamp in de tuin behoort ook tot de mogelijkheden.

Heb jij een leuke activiteit die je op een van deze wil organiseren? Dat kan! Je kan jouw activiteit aanmelden bij Stichting Phusis via het emailadres info@stichtingphusis.nl

Het zomerprogramma ‘…in de tuin’ is een initiatief van het Cultureel Hart Assen, vertegenwoordigers van cultuur, MKB/VVV en Horeca. Ze hebben de handen inéén geslagen om ervoor te zorgen dat de gouverneurstuin een fijne plek is waar regelmatig activiteiten plaatsvinden.

Hapje en een drankje op het terras van de theekoepel
Van april tot en met september is het ook mogelijk om te genieten van een hapje en een drankje op het terras van de theekoepel. De horecavoorziening wordt verzorgd door Stichting Phusis en is geopend van woensdag tot en met zondag.

Het volledige programma van de aftrap is te vinden op de evenementpagina Aftrap zomerprogramma ” … in de tuin” op Facebook.