Alcoholvrij GozeroProcent Party in de Bonte Wever Assen

DELEN

Vrijdag 21 november 2014 staat het grootste alcohol vrije tienerfeest van Noord Nederland weer op het programma in Assen. Van 20.00 tot en met 24.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) is de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 t/m 17 jaar. De organisatie is in handen van het jongerenwerk i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jongeren uit Assen.

In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% party! van GozeroProcent.. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hier over ingelicht. Het feest is geheel alcohol vrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festival markt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties die zich presenteren is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten zijn er o.a. shows van niemand minder dan de populaire boyband B-Brave bekend van X-Factor, Rapper/ zanger Darryl, rapper Kraantje Pappie en DJ La Fuente.

Entree en informatie GozeroProcent Party

De entree voor het GozeroProcent feest is € 5,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever, daarnaast vindt er op verschillende momenten voorverkoop plaats binnen de voortgezet onderwijs scholen in Assen. Vrijdag 21 november 2014 kosten de kaarten aan de deur  € 7,50. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Meer informatie over het feest 0% alcohol = 100% party! Van GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie enz. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl