Ali B. met Je Suis Ali in De Nieuwe Kolk Assen

DELEN
ASSEN – Nederlanders vinden dat hij de Marokkaanse jeugd moet aanspreken. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op televisie. Homo’s vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride.

Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. Boze Marokkanen vinden dat hij een kaaskop is geworden. Iedereen lijkt precies te weten wie Ali is en wat hij zou moeten doen. Wat heeft hij daar over te zeggen? In ‘Je Suis Ali’ wordt het allemaal duidelijk.

Welke kant kiest Ali B. ?

Wat zou Ali’s antwoord zijn? Gaat hij heel hard huilen en om zijn moeder roepen? Gaat hij schuimbekkend tekeer en spreekt hij fatwa’s uit? Rapt hij zijn critici helemaal aan gort? Of gaat hij ze met humor te lijf? In zijn nieuwe theatervoorstelling zien we eindelijk welke kant ‘Je Suis Ali’ kiest.

Recensies Je Suis Ali

“Heb maar eens een mening, als iedereen aan je trekt. Ali B vertelt erover met humor, bravoure en een natuurlijk stand-up talent…Ali B. put inspiratie uit zijn geloof om mooie dingen te kunnen maken. Het is een betoog waarmee hij opnieuw mooi bruggenbouwerswerk verricht.” (Volkskrant)

“En opnieuw bewijst hij dat het verhalen vertellen hem in de genen zit. Het publiek hangt aan zijn lippen.” (De Telegraaf)

“Je Suis Ali is Ali B’s meest geëngageerde voorstelling tot nu toe.” (Het Parool)

Ali B. in De Nieuwe Kolk Assen

Op donderdag 14 april is Ali B. te zien in de Grote Zaal van De Nieuwe Kolk in Assen met zijn voorstelling ‘Je Suis Ali”, de voorstelling is inmiddels volgeboekt, maar De Nieuwe Kolk hanteert ‘nog’ een wachtlijst.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen