Ali B ‘Ik ben verdrietig en baal hier echt van’

DELEN

ASSEN – Tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe zou om 13.30 uur Mainstage  aan de Baggelhuizerplas een uur lang gereserveerd zijn voor Ali B en zijn vrienden Brownie Dutch en Darryl. De rappers zouden in Assen een gehele show doen met de titel ‘Ali B op Volle Toeren’.

Wie kent dit succesvolle TV programma nou niet? Ali B op volle toeren laat het beste met het allerbeste samen komen. De bekende rapper gaat samen met één van de vele talentvolle rappers uit Nederland op bezoek bij (een oude) Nederlandstalige artiest. Op deze manier zijn al vele mooie combinaties ontstaan, wat te denken van: Willeke Alberti & Kleine Viezerik, George Baker & Dio en Peter Koelewijn & Typhoon.

Teleurgesteld

De rappers zouden om 13.30 uur optreden aan de Baggelhuizerplas, echter is de officiële opening tot twee maal toe uitgesteld wegens het slechte weer en met name onweer. De organisatie neemt geen enkel risico om het festival zo veilig mogelijk te laten verlopen en zal het programma rond 15.30 uur van start laten gaan. Ali B kon met zijn ‘vrienden’ niet langer blijven dan de gereserveerde tijd. De rapper was behoorlijk aangeslagen om zoveel fans teleur te stellen. Uitgebreid nam hij de tijd bij de naastgelegen manege om zijn fans te troosten en op de foto te gaan ,,Ik ga niet vrolijk kijken…Ik ben verdrietig en baal hier echt van”, zo laat de rapper onze redactie weten.

Foto © M. Babtist – Spiegelgrafie

Volg Nieuws in Assen ook op Facebook en blijf op de hoogte!