Alzheimer Nederland zoekt vrijwilligers

DELEN

Assen – Waarom collecteren? Dag in dag uit worstelen honderdduizenden mensen in Nederland met de gevolgen van dementie. Als patiënt of als familie/partner/vrienden. Door de vergrijzing neemt dit aantal de komende jaren snel toe, waardoor 1 op de 5 mensen door deze ziekte getroffen wordt. Alzheimer is daarmee hard op weg de grootste en meest kostbare ziekte te worden in Nederland.

Alzheimer is een ontluisterende ziekte, waarbij de patiënt geheugen, identiteit en emoties verliest. Uiteindelijk vernietigt de ziekte het meest waardevolle dat een mens bezit: zichzelf. Wat begint met vergeetachtigheid leidt uiteindelijk tot totale ontreddering en tot de dood.

Alzheimer is niet te stoppen. Nog niet. Meer onderzoek naar oorzaken en oplossingen is noodzakelijk om Alzheimer te kunnen overwinnen. Daarvoor is veel geld nodig. Met een paar uur van uw tijd kunt u helpen door u in te zetten als collectant in de collecteweek van 6 t/m 11 november 2017. Help mee!

Wij zoeken organisatoren welke de collectanten aansturen, want zonder organisatoren is er geen collecte mogelijk. Daarnaast zijn we ook opzoek naar meer collectanten!

Help Alzheimer overwinnen. Dan hoeft niemand zichzelf te verliezen!

U kunt zich opgeven bij:
Martijn de Maar
Email: m.demaar@alzheimer-nederland.nl
Tel: 06 – 57 59 04 16

Voor meer informatie, kijk op: www.alzheimer-nederland.nl/collecte