André Hazes “Bloed, Zweet en Tranen” bioscoop Assen

DELEN

Liefhebbers van het levenslied en Nederlands beroemdste volkszanger, André Hazes, moeten nog even geduld hebben. Op 15 maart 2015 komt de film “Bloed, Zweet en Tranen” in de bioscoop en uiteraard ontbreekt de film dan ook niet in het aanbod van bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen.

André Hazes

Bloed, Zweet en Tranen vertelt het verhaal van André Hazes. In de laatste maanden van zijn leven blikt de 54-jarige zanger terug op zijn verleden; van zijn ontdekking als 8-jarige jongen op de Amsterdamse Albert Cuyp markt naar de hoogte- en diepte punten in zijn latere carrière. De zanger kampt met zijn moeizame jeugd en met een ernstige alcoholverslaving, maar een succesvolle samenwerking met zijn producent en de steun van zijn jonge vrouw houden hem op de been. Totdat zijn gezondheid hem in de steek laat.

De cast van de film Bloed, Zweet en Tranen bestaat uit Martijn Fischer (André Hazes), Hadewych Minis, Loek Peters, Fedja van Huêt, Marcel Hensema,, Eric Corton, Matheu Hinzen en de regie is in handen van Diederick Koopal.