Anky van Grunsven naar concours hippique NIC Assen

DELEN

Anky van Grunsven naar concours hippique NIC Assen

De hippische toppers Anky van Grunsven en Marc Houtzager zullen beiden hun opwachting maken tijdens het concours hippique NIC Assen.

Drievoudig Olympische Kampioen Anky van Grunsven is actief tijdens het Dressuurgala op zondagavond 13 oktober. De topamazone geeft die avond een clinic, samen met haar leerling Danielle Heijkoop, die deze zomer tijdens het NK Dressuur de tweede plaats behaalde bij de senioren en daarmee haar plaats in de EK Equipe verdiende.

Het optreden van Anky van Grunsven in Assen is uniek, want nog niet eerder was ze actief op het NIC Assen in de TT Hall.

Met de komst van de Olympische Kampioen van 2000, 2004 en 2008 krijgt het Dressuurgala bij het NIC Assen extra glans. De organisatie verwacht dan ook dat het komende zondagavond druk wordt in de TT Hall en raadt belangstellenden aan om alvast kaarten in de voorverkoop te bestellen. Dat kan teleurstelling voorkomen, want vol = vol. Kaarten kunnen besteld worden via de website www.nichassen.nl.

Momenteel wordt druk gewerkt om de TT Hall helemaal gereed te maken voor het 58ste NIC. Het concours in de Drentse hoofdstad begint komende donderdag om 8.30 uur met springrubrieken met vooral regionale deelnemers. Het publiek heeft die dag gratis entree.

Kaarten voor de andere dagen zijn in de voorverkoop voordelig via de website www.nichassen.nl te bestellen.