Arke opent winkel aan het Koopmansplein Assen

DELEN

ASSEN – Afgelopen zaterdag 20 juni opende een gloednieuwe Arke winkel in Assen haar deuren. Geheel in lijn met de rebranding van het merk Arke is deze Arke winkel voorzien van een nieuw uiterlijk. Het typische Arke oranje heeft plaatsgemaakt voor fris blauw en de winkel is voorzien van de modernste technologieën.  

Vakantiebeleving begint in de winkel

De Arke winkel aan het Koopmansplein 8 heeft een geheel eigen look & feel waarbij vooral de geavanceerde techniek en touch screens de aandacht trekken. De video wall bij de ingang brengt klanten direct in de vakantiestemming, ook staan hier real time aanbiedingen op. In de grote ontvangsttafel is een touch screen beeldscherm geïntegreerd waar klanten bijvoorbeeld digitale brochures, (reis)filmpjes of hun vakantiebestemming op kunnen bekijken. Melissa Hemmes, reisbureaumanager Arke Assen: ‘Op vakantie gaan, begint bij ons al in het reisbureau. We zijn bijzonder trots op het resultaat en nodigen iedereen uit snel een kijkje te komen nemen.’

Uniforme uitstraling

Om Arke overal dezelfde uitstraling te geven, van reisbureau tot in het vliegtuig, dragen de reisbureaumedewerkers hetzelfde uniform als het vliegend personeel van Arke. Dit verhoogt de herkenbaarheid en uniformiteit naar de klant toe.

Arke is onderdeel van de internationale TUI Group met de bekende smile als logo. In het najaar zullen alle Arke winkels van naam veranderen in TUI. Ook de eigen airline, Arkefly, zal TUI gaan heten.