AROWAK DANCE CENTRE presenteert: Dansvoorstelling TheMagicBox!

DELEN

Assen – Een show waarbij dans en film bijeen komen: dat is THEMAGICBOX! Ga op avontuur met Makeyla, een indianen meisje van de Arowakken stam. Wanneer ze ontdekt dat de heilige tooi gestolen is, is het haar taak om de daders op te sporen en de tooi terug te brengen.

Reis samen met Makeyla door een wereld van film en tv en ontdek of het haar lukt om haar missie te volbrengen!

Beleef deze onvergetelijke avond op zondag 7 juli aanstaande in de Nieuwe Kolk in Assen. Een uitje voor jong en oud! De voorstelling wordt verzorgd door Arowak Dance Centre, voorheen Dansschool Ingeborg.

THEMAGICBOX is niet zomaar een dansvoorstelling, het is een belevenis! Voor het eerst vertellen de leerlingen van ADC samen een verhaal in verschillende dansstijlen. De show start om 19:00 uur, inloop om 18:00 uur.

Bestel je kaarten nu voor €15 via themagicboxticket@hotmail.com. Aan de deur zijn de kaarten €17 per stuk. Kom je met het hele gezin? Als je vijf of meer kaarten bestelt, krijg je €3 korting per persoon!

In september 2018 nam Ramon van Egeraat Dansschool Ingeborg aan de Vaart in Assen over. Ramon werkte al jaren als docent bij Dansschool Ingeborg en is afgestudeerd aan de Lucia Marthas Dansacademie. Sindsdien staat de school bekend als Arowak Dance Centre. Zodra je ADC binnenstapt ben je ‘part of the family’! Met veel sfeer, plezier en gezelligheid geniet je van de verschillende dansstijlen die worden aangeboden. Er is er voor ieder wat wils!

Nieuwsgierig? Loop eens binnen voor een proefles bij ADC of kom naar onze voorstelling op 7 juli!