Arrangementen gezocht langs de oude TT route

DELEN
ASSEN – Zaterdag 20 juni 2015 is de eerste editie van ‘Tour de Fiets’ van start gegaan vanaf De Bonte Wever in Assen. Een fietstoertocht van 65 kilometer over de historische TT Circuits. Deze eerste editie van de ‘Tour de Fiets’, die met medewerking van de Provincie Drenthe en het recreatieschap Drenthe tot stand is gekomen, was de opmaat naar een jaarlijks terugkerende fietstoertocht over de historische TT route.

De eerste editie was een groot succes en de komende editie op 18 juni aanstaande zal een ware beleving worden. Een mix van fietsen en motorsport. Met Tour de Fiets hoopt de organisatie een trend te zetten om onze mooie provincie, het fietsen en de motorsport historie in Drenthe in het zonnetje te zetten. Dit doen ze mede door langs de route activiteiten in te plannen, maar ook aan de hand van een vragenlijst de route attractief te maken en waar prachtige prijzen te verdienen zijn.

Voordeel van Tour de Fiets is dat de organisatie arrangementen kan aanbieden die in het teken staan van Drenthe, maar ook van de motorsport, denk aan de Tour de TT, de Dutch TT en uiteraard Tour de Fiets, maar ook uw eigen activiteiten.

Nieuwe website Tour de Fiets

De nieuwe website van Tour de Fiets zal eind maart online gaan en de organisatie van Tour de Fiets is nu opzoek naar horecagelegenheden, recreatieaanbieders, winkeliers e.d. die een arrangement kunnen bieden. Voorbeeld, u heeft een hotel, B&B of camping…dan zou u een Tour de Fiets arrangement kunnen aanbieden tegen een gereduceerd tarief of met iets extra’s. Bijvoorbeeld een overnachting voor twee personen voor € 89,- inclusief ontbijt, of weekendverblijf op uw camping voor slechts € 45,- etc, etc. Voor winkeliers bijvoorbeeld: Op vertoon van uw deelnamebewijs een gratis verrassing etc. Dit kan evengoed gelden voor een tentoonstelling, galerie e.d.

Indien u een arrangement en/of activiteit kunt samenstellen en uw onderneming langs de route Tour de TT ligt of in de directe nabijheid dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Tour de Fiets via info@tourdefiets.nl Uw aanbod zal dan kosteloos worden vermeld op de nieuwe website van Tour de Fiets.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen