Assen de onveiligste stad?

DELEN

ASSEN – Veiligheid is ongetwijfeld voor iedereen onderdeel van de ideale samenleving. Dan hebben we in Assen nog werk te doen. Uit de Veiligheidsmonitor blijkt dat Assen de meest onveilige gemeente van Drenthe is. Tijdens de Derde Dinsdag van november hebben we het over criminaliteit en veiligheid.

Welke rol hebben inwoners zelf? Wat kun je doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van een misdrijf? Officier van justitie Pieter van Rest en vertegenwoordigers van de politie in Assen vertellen hier meer over. Ook is er een videoverbinding met misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Het is een interactieve avond onder leiding van presentatrice Hilly Bijl. Er is ruimte voor het stellen van vragen. Dat kan ook nu al op Twitter: vermeld dan #DerdeDinsdag.

Ben je geïnteresseerd in veiligheid en criminaliteit en zou je willen weten hoe jij je eigen veiligheid kunt verbeteren? Wat kun je bijvoorbeeld doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van een misdrijf? Tijdens de Derde Dinsdag kom je hier alles over te weten.

Locatie: Bibliotheek Assen
Datum: Dinsdag 17 november
Tijd: 20.00 – 21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur, om 20.00 uur start het programma.
Entree: gratis voor leden van Bibliotheek Assen, €5,00 voor niet leden.

Bestel kaarten ! Klik hier !