Assen krijgt een Cadeaubonnen Hotspot

DELEN

ASSEN – Aanstaande donderdagmiddag om 15.30 uur opent Juul Martin de eerste Cadeaubonnen Hotspot van Drenthe. Te weten in de Noabershop aan de Rolderstraat nummer 9 in Assen.

We hebben al een boekenruil, proviandruil én een ruilzolder maar we gaan nóg een stapje verder! Kan dat? Ja dat kán door alleen te geven! ,,We gaan uit van het ‘Er is genoegprincipe”, zegt Juul Martin, de initiator van dit concept. Juul Martin werd landelijk bekend door het bouwen van een huis zonder geld (Huis van Overvloed) en de eerste Deelwinkel in Gelderland. Juul komt aanstaande donderdag tijdens de Cadeaubon Tiendaagse een Hotspot openen in de Noabershop. De perfecte plek voor zo’n Hotspot.

Samen delen

Delen is een ander laten gebruiken wat je hebt, kunt of snapt. Datgene wat jij leuk vindt om met een ander te delen kun je nu verpakken als cadeau. Wij hebben blanco bonnen in de winkel die jij in kunt vullen met je cadeau. Bijvoorbeeld een keer een hond uitlaten, fruit laten plukken in je tuin, een maaltijd koken voor een zieke, een muurtje metselen of heel iets anders, net wat je leuk vindt. Vul in en leg op de stapel, dan kan iemand die gewoon pakken en meenemen. Het nemen van een bon verplicht uiteraard niet tot het geven van een bon en er hoeft geen wederdienst tegenover het verzilveren van een bon te staan. Wees er a.s donderdag bij en laat zien dat we heus nog wel om een ander geven zonder er meteen iets voor terug te willen.