Assenaar door drie personen beroofd van geld en paspoort

DELEN

Een 22-jarige inwoner van Assen werd in de nacht van zaterdag op zondag door vermoedelijk drie jongens in zijn woonplaats beroofd.

Volgens het slachtoffer liep hij omstreeks drie uur over de Mr. P.J. Troelstralaan toen hij ter hoogte van het Gomaruscollege achterop werd gelopen door drie personen. Een van hen nam de 22-jarige in een wurggreep. Hij liet los nadat de Assenaar geld en z’n paspoort had gegeven.

Zoekactie Politie na beroving 22-jarige Assenaar

Een zoekactie van de politie in de omgeving bleef zonder resultaat. Volgens het slachtoffer was degene die hem beroofde ongeveer 18 á 19 jaar, tamelijk breed en om en nabij 1.85 lang. Hij droeg een zogenaamde Nickelson-jas en had zwart haar, kort geschoren aan de zijkanten met een lijntje. De drie daders zouden in een buitenlandse taal met elkaar hebben gesproken.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die over informatie beschikken. Er kan worden gebeld via het nummer 0900-8844. Ook kan er informatie worden gegeven via het Meldformulier op Politie.nl. De beroving op de Troelstralaan is de tweede in twee achtereenvolgende nachten in Assen. Vrijdagnacht werd een man door twee personen beroofd op de Beilerstraat. Het is onduidelijk of deze zaken met elkaar te maken hebben.