Assenaar genomineerd voor Gouden Venus van Milo

DELEN
Assenaar genomineerd voor Gouden Venus van Milo
ASSEN – Iedereen wil van betekenis zijn. Door iets goeds te doen voor een ander, geven we het leven meer betekenis. Door het voor mensen met een beperking mogelijk te maken om iets goeds te doen voor een ander, kunnen zij anderen verrassen met hun kracht, kwaliteiten en talenten.

Het DELA goededoelenfonds juicht het toe dat mensen met een beperking iets goeds doen voor een ander. Daarom ondersteunen wij projecten die dit mogelijk maken. ‘Onbeperkt’ noemen wij dat. Gelukkig zijn er al heel veel goede voorbeelden in Nederland van mensen met een beperking die op deze manier van enorme waarde zijn voor de maatschappij. Wij willen hen graag in het zonnetje zetten.

Daarom organiseren wij dit jaar voor het eerst de verkiezing tot DELA goededoelenfonds. Bekende of minder bekende Nederlanders, allen komen zij in aanmerking voor een notering in deze lijst van inspirerende personen.

Wie zijn de 100 meest inspirerende Nederlanders met een beperking?

Nomineren kan niet meer, maar stemmen kan vanaf aanstaande maandag 9 mei. Dan is de Top 100 bekend, waarna je kunt stemmen tot 21 mei. Op vrijdag 27 mei 2016 maken wij tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Support Beurs in Utrecht de Top 10 bekend. Wie wordt de winnaar van de Gouden Venus van Milo? Onze prijs voor de persoon met een beperking die het afgelopen jaar het meest heeft betekend voor anderen en/of de samenleving, bestaat niet alleen uit een prachtig beeld maar ook uit een geldbedrag van 10.000 euro; te besteden aan een goed doel waar de winnaar persoonlijk bij betrokken is.

Gouden Venus van Milo

Assenaar Harry Haddering is genomineerd voor de verkiezing De Onbeperkte Top 100 en daarmee kandidaat om de ‘Gouden Venus van Milo’ te winnen. Vanaf maandag 9 mei stemmen dus via deze website!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen