Assense aangereden, veroorzaker doorgereden

DELEN
ASSEN – Vrijdagavond is een bestuurster uit Assen op de Twee Provinciënweg N381 aangereden door vermoedelijk een donkere SUV (sports utility vehicle).

Veroorzaker doorgereden

De schade aan haar Volkswagen Up is aanzienlijk. De veroorzaker van de schade is doorgereden. Op social media laat de Assense weten “Na mijn werkavond wilde ik van Emmen weer naar Assen rijden, plots was daar een auto die een vrachtwagen wilde inhalen, maar helaas reed ik in de tegemoetkomende richting. Na de flinke klap is de bestuurder van de andere auto gewoon doorgereden”.

De veroorzaker in de ‘vermoedelijk’ donkere SUV heeft hierna afslag Zweelo genomen. Via social media is getracht de bestuurder van de SUV te achterhalen. “Ik ben er voor zover goed vanaf gekomen gelukkig, mijn auto helaas wat minder, maar ben gelukkig goed verzekerd. Toch zou ik graag willen weten wie het was”.

De auto van de ‘doorrijder’ moet behoorlijke schade hebben opgelopen. Aangezien er veel brokstukken op de weg lagen en de impact enorm is geweest.

Inmiddels hebben getuigen van de aanrijding zich gemeld en is er een kenteken bekend.  De politie is op de hoogte gesteld.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen