Assense organiseert ClubNu ‘Uitgaan voor volwassenen’

DELEN

ASSEN – In Assen is volgens Tessa de Wilde maar weinig te doen, als je als 25 plusser een avondje op stap wil! Daar komt nu verandering in. Eigenaresse van een entertainment en producties bureau organiseert uitgaan voor de moderne man en vrouw, die midden in het leven staat! Op 11 april is de eerste editie van ClubNU. Dit keer in Fellini, naast de Nieuwe Kolk in Assen.

“Hoe ik op dit idee kwam? Ik werk als dansdocent bij Dansstudio Jan Postema, waar ik lesgeef aan volwassenen. Dit zijn allemaal leuke, hippe vrouwen, die als ze een avond uit willen een heel eind moeten rijden. Daar wil ik iets aan doen!” aldus Tessa de Wilde. Voor deze doelgroep worden er volgens Tessa voornamelijk Classics party’s georganiseerd met muziek uit de 70’s of 80’s. “Bij ClubNU wordt muziek van nu gedraaid, want we leven nu! Het is een complete avond uit, met DJ’s, live muzikanten en danseressen. De minimumleeftijd is 21+, want als je 55 bent wil je niet meer tussen de 16-jarigen staan”

Tessa is van plan twee edities ClubNU per jaar te organiseren, iedere keer op een andere verrassende locatie. “Fellini is de perfecte locatie voor de eerste editie. Het is hip en sfeervol ingericht en iedereen kent het restaurant.” Ideeën voor de volgende edities houdt ze nog even voor zichzelf.

Wie meer wil weten over ClubNU of kaarten wil bestellen in de voorverkoop (15 euro), kan de website bezoeken: www.clubnu.nl. Kaarten aan de deur kosten 20 euro.