De Asser Beach week komt er weer aan!

DELEN
ASSEN – Van woensdag 25 mei tot en met dinsdag 31 mei is het weer tijd voor Assen Beach. Het Koopmansplein wordt omgedoopt tot een professionele Beach Arena.

In deze week kan er kennis gemaakt worden met diverse disciplines, zoals beachvolleybal en korfbal. Tevens zal er dit jaar aandacht zijn voor frisbee op de zaterdag en verschillende activiteiten voor speciale doelgroepen!

Tijdens Assen Beach wordt steeds dekoppeling gemaakt naar de breedtesport en het maatschappelijke circuit. Zo worden scholen, lokale autoriteiten, clubs en andere organisaties bij Assen Beach betrokken.

De organisatie van Assen Beach is ook dit jaar in handen van AssenBeweegt! / Vaart Welzijn. Dit jaar wordt er samengewerkt met de Asser Beach Club ( ABC ). Voor de deelnemers van Assen Beach heeft ABC een leuke actie bedacht. Wordt je lid tijdens Assen Beach, dan kun je gebruik maken van een aantrekkelijke korting! Voor meer informatie kijk op: www.asserbeachclub.nl

Tijdens Assen Beach is er ruimte gereserveerd voor het basis- en voortgezet onderwijs en ook bedrijven kunnen elkaar ontmoeten op het bedrijventoernooi.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor het bedrijventoernooi en het stratentoernooi. Opgeven kan nog tot een week van te voren, op www.assenbeweegt.nl.

Voor het jeugdtoernooi kunt u zich opgeven via de mail. r.buikema@vaartwelzijn.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen