Asser bedrijf Bluemedia zet bewakingsbeelden inbraak online

DELEN
ASSEN – Donderdagochtend rond 05:15 uur is er ingebroken bij Bluemedia aan de A.H.G. Fokkerstraat 18 te Assen. Deze beelden van een van de bewakingscamera’s laten 3 personen met bivakmutsen zien.

Zij komen rond 05:00 uur aanrijden in een donkere BMW. Vervolgens zijn zij zo’n 10 minuten bezig om de entreedeur te forceren. Eenmaal binnen gaat het alarm af waardoor het bedrijf en de politie meteen een melding krijgen. Eenmaal binnen wordt ook de tussendeur geforceerd. Vervolgens wordt veel apparatuur meegenomen en in de auto geladen. Van complete professionele camerasets in tas tot laptops, projectoren, professionele monitoren en zelf een camerakraan.

Na ongeveer 8 minuten binnen te zijn geweest verlaten ze het pand en rijden weg richting de stoplichten Fokkerstraat/Industrieweg in Assen.

Tips inbraak Bluemedia A.H.G. Fokkerstraat Assen?

Herkent u personen op deze video of heeft u meer informatie over deze losers en/of de auto waar ze in rijden. Neem dan s.v.p. contact op met Bluemedia info@bluemedia.nl of met de politie te Assen via 0900-8844.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen