Asser bedrijf sponsort TT Festival Assen 2015

DELEN

ASSEN – Het Asser bedrijf Bestrating.nl gaat het TT Festival 2015 sponsoren. Het bedrijf wil als Asser onderneming  met een bijdrage van 15.000 euro andere Asser ondernemers die de programmering van de vermaakgebieden voor hun rekening nemen financieel ondersteunen.

Woensdag 1 april ondertekent Bestrating.nl een sponsorovereenkomst met de projectgroep TT Festival 2015. Daarin werken Asser ondernemers en gemeente samen aan de organisatie van het komende TT Festival.

Bestrating.nl heeft aangegeven dat het sponsorbedrag een bijdrage moet leveren aan de kwaliteit van het festival. Verantwoordelijk wethouder Ruud Wiersema is content met de geste van de kersverse sponsor. Volgens Wiersema is het een signaal dat Asser ondernemers het belang van het TT-festival voor de stad onderschrijven en daar ook een bijdrage aan willlen leveren.

Drenthe College

De organisatie van het TT Festival 2015 is in volle gang. De Asser ondernemers hebben de activiteiten op de vermaakgebieden zo goed als rond.

Het Drenthe College organiseert de activiteiten binnen het vermaakgebied Weiersstraat.

De onderwijsorganisatie zet onder meer studenten in van het TT Instituut, van de opleiding Evenementenorganisatie en de opleiding Beveiliging.