Asser Bluesdagen 2016

DELEN
ASSEN – Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari vindt de 30e editie plaats van de Asser Bluesdagen. Op zaterdagavond 30 januari maakt Theater De Nieuwe Kolk deel uit van de Asser Bluesroute met een swingend programma.

Er vinden die avond twee concerten plaats in De Nieuwe Kolk tijdens de Asser Bluesdagen 2016: van Ralph de Jong en Julias Sas Band. U kunt zowel de losse als beide concerten bezoeken met de speciale festivalbutton!

Ralph de Jong

Ralph is van kinds af aan bluesfan. Op zijn 15e koopt hij zijn eerste gitaar, waarna vele optredens volgen. In 2004 werd hij ontdekt door niemand minder dan Harry Muskee, die hem direct meenam als voorprogramma van Cuby & The Blizzards. In 2011 wint Ralph de Dutch Blues Award 2011 voor Beste Vocalist. Daarna is hij even uit de lucht, maar sinds 2014 is hij weer helemaal terug. Een doorleefde stem, een uniek talent en te zien tijdens de Asser Bluesdagen!

20.00 uur -22.00 uur – Rabo Zaal. Support act: Broadbent – 19.30 uur.

Julias Sas Band

Een van de langst lopende bands van Nederland! Hun muziek, kortweg aangeduid met ‘bluesrock’, valt niet in een hokje te stoppen. Julias Sas Band verlegt constant z’n grenzen en heeft recent organist/pianist Roland Bakker toegevoegd aan de formatie. Begin februari verschijnt de nieuwe cd ‘Coming home’. Ongetwijfeld geven ze in Theater De Nieuwe Kolk al een voorproefje!

23.00 uur – 01.00 uur – Rabo Zaal

Button Asser Bluesdagen 2016

U kunt op zaterdag de hele Asser Bluesroute bezoeken met de speciale button. Deze is in de voorverkoop à € 15,00 te verkrijgen aan de balie van Theater De Nieuwe Kolk en bij De Witte Bal, de cd-afdeling van Vanderveen, VVV en Hotel de Jonge.

Bekijk hier het complete programma van de Asser Bluesdagen 2016.

Foto © M. Babtist – Spiegelgrafie (Ralph de Jong tijdens opening ‘Windows of my Eyes’ Drents Museum)


2Divorce Assen


Bowlen in Assen