Asser editie van Kolkende Taal met Tangerine

DELEN

In Kolkende Taal praten bijzondere gasten met presentatrice Diana de Groot over over boeken die een rol spelen in hun leven. Het programma wordt met publiek opgenomen in Studio 1C van Bibliotheek Assen en later uitgezonden op RTV Drenthe. Kom de opnames van Kolkende Taal bijwonen!

De gasten hebben deze keer allemaal een relatie met Assen: het Asser folkduo Tangerine, de net aangetreden burgemeester van Assen, Marco Out, de in Assen woonachtige dichter/schrijver Levi Weemoedt en Marcel Möring, ooit woonachtig in Assen.

Folkduo Tangerine

Tangarine wordt gevormd door de tweelingbroers Sander Brinks en Arnout Brinks. Ze werden geboren op 16 augustus 1983 in Lelystad en verhuisden op negenjarige leeftijd naar Assen. De broers begonnen met het schrijven en componeren van liedjes, deels met invloeden van hun helden Simon & Garfunkel, The Beatles en Bob Dylan. Tangarine was in seizoen 2013/2014 vaste huisband van het televisieprogramma De Wereld Draait Door.

12 februari a.s. treden ze op in Theater De Nieuwe Kolk, maar in het programma Kolkende Taal verzorgt Tangerine ook een muzikaal intermezzo.

Oud-Assenaar auteur Marcel Möring heeft in het programma weer zijn vaste column, waarin hij steevast een knipoog naar de lokale gebeurtenissen maakt.

Datum: zondag 8 februari 2015
Tijd: 13.45 – 15.00 uur
Locatie: Studio 1C van Bibliotheek Assen

Kaarten voor Kolkende Taal zijn te reserveren door een mail te sturen naar antwoord@bibliotheekassen.nl

Voor leden is de prijs € 9,95 voor niet leden € 14,95 De entreeprijs is inclusief een kopje koffie voor aanvang en een consumptie na afloop.