Asser fotografe Ineke Heijting breekt been

DELEN

ASSEN – Ineke Heijting is een bekend gezicht in de binnenstad van Assen en directe omgeving. Gewapend met haar onafscheidelijke fotocamera legt ze voor eeuwig momenten vast op de ‘gevoelige plaat’. Geen evenement, opening of bijeenkomst is haar de laatste jaren ontgaan.

Ineke kampt de laatste tijd met haar gezondheid, ze is slecht ter been en rijdt al geruime tijd in een scootmobiel. Dit weerhoudt haar niet om het ‘nieuws’ in Assen te fotograferen. De foto’s zijn voor diverse kranten en nieuwssites in Assen en omgeving gewillige plaatjes.

In de nacht van dinsdag op woensdag is Ineke in haar huis ten val gekomen. De 65-jarige fotografe brak hierbij haar been en is direct overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis, waar haar onderbeen meteen gips aangebracht kreeg. Vandaag zal verder onderzocht worden hoe het verder moet met de dubbele breuk in haar kuitbeen en scheenbeen. Haar been moet eerst ‘slinken’ waarna mogelijk een operatie volgt.

De redactie van Nieuws in Assen wenst Ineke heel veel sterkte en beterschap.

Voor degene die Ineke een ‘hart onder de riem’ willen steken. Daar nog niet bekend is waar Ineke verder verzorgt zal worden de komende tijd, kunnen kaartjes worden verzonden naar :

T.a.v. Ineke Heijting,
P/a Stroom 22,
9406 ES Assen.

Wij zullen dan zorgen dat de kaartjes bij Ineke worden bezorgd.

© Nieuws in Assen – Foto M. Babtist – Spiegelgrafie