Asser helden in het zonnetje gezet

DELEN

Asser helden in het zonnetje gezet

Is Sven Kramer een held als hij binnenkort in Sochi tijdens de Olympische Winterspelen drie keer goud verovert? Ja dan is hij held. Het leidt geen twijfel dat we Sven op 24 februari in Assen, als de Nederlandse deelnemers aan de Winterspelen op de kop van de vaart worden ontvangen, zullen toejuichen. Maar er zijn ook andere helden. elk dorp in Drenthe heeft zijn held, elke wijk in Assen kent wel iemand die zich uit betrokkenheid met de buurt de benen uit het lijf sjouwt. En die willen we ook in het zonnetje zetten.

Vrijwilligers het zijn mensen die zich belangeloos inzetten. Om iets te organiseren in hun wijk, om zwerfvuil op te ruimen of om bijvoorbeeld in actie te komen voor de voedselbank. Vrijwilligers waar we niet zonder kunnen. Ze krijgen een eigen plekje op de Wall of Fame. Om onze waardering uit te spreken voor hun inzet.

Kennisbijeenkomst 12 februari

Om het belang te onderstrepen van vrijwilligers bij evenementen is er woensdag 12 februari een kennisbijeenkomst voor organisatoren van sport- en culturele evenementen. Hoe betrek je vrijwilligers bij een evenement en vooral: hoe zorg je ervoor dat ze ook op langere termijn betrokken blijven?

Locatie: Gold club op het TT Circuit van Assen

Tijd: 19.00 uur en 22.00 uur.

Meer informatie? Klik hier!