Asser Mannenkoor gaat ook in 2017 op reis

DELEN

ASSEN – Het Asser Mannenkoor viert in 2017 het 95-jarig bestaan. En dat feit laat het koor niet ongemerkt voorbijgaan. Er wordt al gewerkt aan weer een muzikale trip. In 2014 ‘reisden’ de mannen en hun gasten met de ‘Oriënt Express’ mee. Dit jaar gaan ze op de ‘Road to Freedom’

De trip resulteert ook nu weer in een concert en wel 4 november aanstaande in de grote zaal van De Nieuwe Kolk in Assen. Naast het koor zullen tevens andere medewerkenden een bijdrage leveren. Het worden optredens vol dynamiek en passie, met zang en muziek uit het verleden en heden.

Het is voor het Asser Mannenkoor de tweede keer dat de aanloop naar een concert georganiseerd wordt als een project. Dit houdt in dat naast eigen zangers ook andere mannen kunnen meereizen en meezingen. Men kan zich tijdelijk, dus gedurende het project, aansluiten bij het koor. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Deze bedragen voor de hele projectduur, tot en met november aanstaande slechts 50 euro, en het koor zorgt voor passende kleding. De repetities starten begin februari. In de maanden juli en augustus stoppen deze vanwege de vakanties. Daarna gaat het koor weer op weg om door te ‘reizen’ naar de concertdatum.

De repetities vinden plaats op de donderdagavonden vanaf 19.30 uur in Buurthuis De Schulp in de Buizerdstraat in Assen