Asser Mannenkoor komt weer met “muzikale trip”

DELEN

Assen – Na de succesvolle “Oriënt Express” gaat het Asser Mannenkoor op de volgende muzikale trip en wel op de “Road to Freedom”. En weer wordt het een optreden dat alles weg heeft van een theaterspektakel, met muziek, zang en dans.

De “Road to Freedom” is een weg die een aantal aspecten van vrijheid muzikaal op verrassende wijze vertolkt. Muziek vanaf de jaren dertig van de vorige eeuw tot muziek uit deze eeuw. Het koor in de hoofdrol, maar het krijgt daarbij ondersteuning van het Combo Jan de Roos, The Freetime Dixielanders, Djembégroep Umoya en dansers van Studio Postema.

Road to Freedom is het thema van dit jubileumoptreden door het Asser Mannenkoor. Het koor bestaat dit jaar 95 jaar! Na genoten te hebben van een verdiende vakantierust hebben de mannen, onder leiding van dirigent Bert Lammers en regisseurs Yolly van Kan en René Paskamp, de voorbereiding van dit bijzondere optreden weer opgepakt. Het resultaat is bewonderen op zaterdag 4 november a.s. in de grote zaal van De Nieuwe Kolk.

Kaarten zijn al verkrijgbaar op www.dnk.nl (zie ook de brochure van DNK pag. 39) en aan de kassa van het theater.

Meer informatie op www.assermannenkoor.nl