Asser Mannenkoor met Promotour 2016 ook in Rolde

DELEN
ASSEN – Het Asser Mannenkoor is dit voorjaar weer op promotour. Het koor is inmiddels in Peelo en Norg al enthousiast ontvangen.

Promotour 2016

Het volgende optreden is op donderdag 12 mei aanstaande om 20.00 uur in Zaal Hofsteenge in Rolde. De mannen brengen dan weer een gevarieerd programma met eigentijdse muziek zoals die van Ramses Shaffy en Boudewijn de Groot. Dirigent Bert Lammers heeft weer een toepasselijk programma samengesteld. Voor muzikale ondersteuning zorgt de bekende pianist Jan de Roos.

Binnenkort worden meer nieuwe stukken ingestudeerd, want het koor staat voor een volgende uitdaging. Na succesvolle producties als “Oriënt Express” en het “Nieuwjaarsconcert”, afgelopen januari, worden voorbereidingen getroffen voor een groots jubileumconcert in 2017 in De Nieuwe Kolk in Assen.  Een mooie gelegenheid voor nieuwe zangers om zich aan te sluiten bij het koor.

Kom op 12 mei alvast sfeer proeven en misschien zien we elkaar later op de reguliere repetities. Deze worden gehouden elke donderdagavond om 19.45 uur in Buurthuis De Schulp aan de Buizerdstraat in Assen. Maar eerst is iedereen welkom op 12 mei. En de toegang is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.assermannenkoor.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen