Asser Mannenkoor start Promotour 2016 in Peelo

DELEN
ASSEN – Het Asser Mannenkoor gaat binnenkort weer op promotietour.  Zo treedt het koor op donderdag 21 april aanstaande om 20.00 uur in het Markehuus in Peelo.

De mannen brengen dan een gevarieerd programma met zeker ook eigentijdse muziek zoals die van Ramses Shaffy en Boudewijn de Groot. Dirigent Bert Lammers heeft weer een toepasselijk programma samengesteld. Voor muzikale ondersteuning zorgt de bekende pianist Jan de Roos. Binnenkort worden meer nieuwe stukken ingestudeerd, want het koor staat voor een volgende uitdaging. Na succesvolle producties als “Oriënt Express” en het “Nieuwjaarsconcert” worden voorbereidingen getroffen voor een groots jubileumconcert in 2017 in De Nieuwe Kolk in Assen.

Nieuwe zangers Asser Mannenkoor

Een mooie gelegenheid voor nieuwe zangers om zich aan te sluiten bij het koor. Er is weer plaats in elke stemgroep. Kom op 21 april alvast sfeer proeven en misschien zien we elkaar later op de reguliere repetities. Deze worden gehouden elke donderdagavond om 19.45 uur in Buurthuis De Schulp aan de Buizerdstraat in Assen. Maar eerst is iedereen welkom op 21 april. En de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.assermannenkoor.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen