Asser zangeres Angelique van Os lanceert Aphranova

DELEN

ASSEN – Stel je een relaxte zondagmiddag voor, thuis, in het park of op een festival. Je luistert naar de jazzy, stijlvolle en energieke muziek van Aphranova. Je herkent je in de thema’s van de liedjes, de energie is voelbaar en je kan niet stil blijven zitten.

Ondanks dat sommige nummers een diepere lading hebben, blijft de energie hoog en ligt het geheel makkelijk in het gehoor. Deze piepjonge band, begin dit jaar ontstaan, is er klaar voor!

Nieuw project voor Asser zangeres

Aphranova is het nieuwe project van zangeres Angelique van Os uit Assen (1979). Eind april verschijnt het debuut, de digitale EP ‘Late Bloomer’ onder Challenge Records. De vijf nummers zijn geschreven door Angelique en zijn geïnspireerd door haar reizen, haar werk als muziekjournalist en door persoonlijke ervaringen. De songs vertellen ieder een verhaal, van een tragisch verlies tot avontuurlijke ervaringen in de Oegandese Kidepo Vallei. Toetsenist Alexander van Popta (Freshed Orchestra, Ntjam Rosie, Shirma Rouse) produceerde het album. Ook is de, in Nederland steeds bekendere, tenorsaxofonist Karl Seglem op 2 nummers te horen. Angelique leerde de muzikant kennen op een festivaltrip naar Noorwegen.

Het eerste officiële optreden is in de Amsterdamse North Sea Jazz club!

Agenda Aphranova live

Dinsdag 14 april – Te gast bij Radio6, ochtendshow Eerst Jaap!
Zaterdag 18 april – North Sea Jazz Club – Late Night Live, Amsterdam
Dinsdag 5 mei – Bevrijdingsfestival, Assen

Foto: Richard Lahuis